Français

Nederlands

(Gesloten) Win kaarten voor de première van The Biggest little Farm

Op dinsdag 4 juni gaat The Biggest little Farm feestelijk in première in Pathé Buitenhof in Den Haag, in aanwezigheid van regisseur John Chester. En jij kan er bij zijn! Maak je entree over de rode loper en ontvang een lekker glaasje bubbels. Luister voorafgaand aan de film naar het gesprek tussen Jacomijn Pluimers, senior advisor Food & Agriculture bij Wereld Natuur Fonds en John Chester, regisseur van deze bijzondere film en boer. Naast alle genodigden is de première deels toegankelijk voor publiek. Tickets zijn hier te koop, maar je kunt ze ook winnen. Wil je kansmaken? Mail dan naar info@cinemien.nl met als onderwerp ‘première The Biggest little Farm’. Laat daarin weten waarom je graag zou willen winnen, en vergeet niet je volledige naam en adres te vermelden. Meedoen kan t/m 2 juni.