Fran├žais

Nederlands

Vier #Wereldmilieudag met The Biggest little Farm!

Op 5 juni is het Wereldmilieudag, een dag waarop we niet alleen de aarde vieren, maar toch vooral aandacht vragen voor de zorgelijke staat waarin het klimaat zich bevindt. Dit is een probleem van zo’n omvang, dat het soms moeilijk te overzien is en overweldigend kan aanvoelen. John en Molly Chester laten zich niet door problemen tegenhouden en laten in The Biggest little Farm zien dat leven en landbouwen in harmonie met de natuur mogelijk is. Op hun biodynamische boerderij draait alles om de gezondheid van de bodem. Daar begint al het leven mee. Flora en fauna weten hun boerderij al snel te vinden en zo maken ze van een dor stuk grond een bloeiende oase van leven. Dit hoopvolle en inspirerende verhaal laat zien dat het wel kan.

Ter ere van Wereldmilieudag geven we op onze social mediakanalen tickets weg voor de film. Kijk op onze Instagram– en Facebookpagina.