Français

Nederlands

Sustainable fashion for little farmers

Bij fred + ginger geloven wij dat verhalen zoals The Biggest Little Farm een positieve verandering kunnen teweegbrengen in onze maatschappij. Zelf proberen wij steeds een positieve sociale en ecologische impact te maken en staan wij voor een sterke, duurzame mode. Wij bouwen langdurige relaties op met onze leveranciers, die gebaseerd zijn op vertrouwen en transparantie. Alle fred + ginger leveranciers worden continue gescreend op het naleven van de FNG Gedragscode en de Fair Wear Foundation Code of Labour Practices. Artikelen van fred + ginger moeten voldoen aan de vereisten van de REACH-wetgeving, die het gebruik van schadelijke chemicaliën verbiedt. Hiervoor hebben wij een lijst verboden stoffen en een productbeleid ontwikkeld – waarin onze richtlijnen, vereisen en voorkeuren voor ethische aankoop van materialen beschreven staan. 

Lees meer op: duurzaam ondernemen